Pages Navigation Menu

Kesegaran Menceriakan Kehidupan

Produk AFY haniff

 

2 PELITA SERAI WANGI adalah campuran Pati Aroma Minyak Serai Wangi yang dapat menghasilkan api di sumbu pelita. Apabila pelita di bakar ia akan mengeluarkan aroma semulajadi yang membuatkan anda berasa tenang dan nyaman. Dengan aroma Serai Wangi ai dapat mengurangkan bau yang tidak menyenangkan di kedai makan, bilik tidur dan buffet. Aroma Pelita Serai Wangi dapat menghalau serangga seperti Lalat, Lipas, Semut dan Nyamuk.
5 D’menC  FABRIC WANGI Mempunyai 4 Aroma Yang Memukau Anda Lemon Tree, Vanilla, Lavender & Strawberi. Aroma Segar Fabric Wangi sesuai digunakan untuk perbagai jenis fabrik dan bertindak meresap ke dalam fabrik dan menghasilkan wangian segar dan nyaman.D’menC FABRIC WANGI Has 4 Aroma That Amaze You Lemon Tree, Vanilla, Lavender & Strawberry . Fresh Aroma difusse through fabrics and create scents that are fresh and pleasant. 
7 D’menC AIR FRESHENER Mempunyai 4 Aroma Semulajadi Anti Tobacco, Tutty Frutty, Green Apple dan Vanilla yang membawa anda ke Dimensi Baru.D’menC AIR FRESHENER Has 4 Aroma Natural Anti Tobacco, Tutty Frutty, Green Apple and Vanilla which brought you to New Dimension.
3 AFY Haniff Serai Wangi Anti Tikus & Anti Lipas untuk menghalau dan juga mesra alam sekitar dengan aroma tajam semulajadi.AFY Haniff Serai Wangi Anti Rat & Anti Cockroach to chase away and also environment-friendly with natural sharp aroma.
1 PEKATAN HERBA SERAI WANGI didatangkan dalam 2 pilihan iaitu 900ml dan 500ml.PEKATAN HERBA SERAI WANGI comes in two variants 900ml and 500ml.
4 SERAI WANGI SPRAYER 650ml. Selamat digunakan, tidak beracun, anti bakteria, menghilangkan kotoran degil, menanggalkan kesan minyak dan tidak melekit.
8 AFY Hanging Serai Wangi  Aroma Semulajadi Menghalau Serangga. AFY Hanging Serai Wangi  Natural Aromatic Insect Repellent.
6 Susu Kambing Merah AFY Haniff menggabungkan kedua-dua sifat terbaik Susu Kambing dan Pati Buah Merah untuk pengguna bermafaat daripada sunnah dan alam semulajadi. Susu Kambing Merah Afy Haniff combine attributes of red fruit extract and goat milk for consumer to set the best of both worlds.