Pages Navigation Menu

Susu Kambing Merah

slider2

BekamCareMelaka

DSCN1793

Afy Haniff Properties

DSCN1793

Most Recent Articles

TERGEMPAR!!!!!! PROMOTION DI THE STORE!!!

Posted by on Sep 25, 2013 in Afy Haniff, Serai Wangi | 0 comments

PROMOTION BERMULA DARI 23/9-23/10.
MARI DAPATKAN DI PASARAN SEGERA!!!
SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!

Read More

Pakai Serai Wangi

Posted by on Aug 29, 2013 in Afy Haniff, Serai Wangi | 0 comments

“Pakai serai wangi, bukan semut makin sikit, bertambah-tambah adelah..”

Keluhan seorang pengguna serai wangi Afy Haniff. Macam ni lebih kurang kisah dia.

Satu hari jalan2 di pasaraya G. Nampak serai wangi Afy Haniff sebaris ngan bahan2 insecticed lain. Belek sekejap pastu terus beli. Kat rumah memang banyak semut dan lalat. Kadang2 tu sampai berkabus rumah sebab sembur ngan gas pembunuh nyamuk..sampai diri sendiri pun tak tahan ngan bau gas tu. Semut tetap ade jugak. Lalat tak usah cakaplah..

Masa untuk test power serai wangi ni.. Sembur sikit..hurm boleh tahan, bau ok just nice. Semut mcm kelam kabut sikit pastu lari. Tak lama lepas tu..makin banyak pulak semut datang. Huh..semut ni tadi lari jap panggil tok nenek die kot.. Arghhh tension..tak berkesan betul! Terus tak guna dah. Buat bazir duit je..last2 masalah semut tetap tak selesai.

Baru2 ni nampak seorang promoter Afy Haniff elok tengah promote produk serai wangi ni. Saje datang kat ‘brother’ ni sementara tunggu isteri ber’window shopping..

Promoter: Abang, nak cuba produk ni bang? Bagus untuk halau serangga.
Aiman (bukan nama sebenar): Da cuba da..tak berkesan laa
Promoter: Ye ke bang? Abang pakai macam mane?
Tup tup promoter tu brain wash si Aiman nih..cmane care gune dsbgnya..

Balik ke rumah, terus dipraktikkan apa yang promoter tu cakap. Bukan susah sangat pun..kena selalu guna, itu saja. Orang putih kata, ‘Consistent is a key to success’. Sembur sahaja serai wangi kat area yang banyak semut tu, kemudian lap dengan kain bersih.

Tuan-tuan..masuk hari ni dah 3 minggu consumer tu claim tak nampak semut dah.
Tak percaya? Cuba dulu..
Masalah serangga dah selesai, tapi serai wangi masih banyak berbaki katanya. Jangan simpan!!

Produk ni multi-purpose. Membasuh, mengemop, mengelap dsbgnya boleh juga..

Gunakanlah serai wangi Afy Haniff, kesegarannya menceriakan kehidupan.

Read More

Jinggle Serai Wangi